Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Yvonne Rutgers

Yvonne Rutgers, secretaris Stichting Chances 4 Children India

Graag wil ik mij voorstellen, ik ben Yvonne Rutgers en samen woon ik met Alex en mijn zoon Sjoerd in Arnhem.

In mijn dagelijks leven werk ik als Jeugdverpleegkundige op basisscholen en voortgezet onderwijs. Een dag in de week werk ik in een asielzoekerscentrum, daar heb ik intake gesprekken over gezondheid en welbevinden van kinderen en jongeren die voor het eerst in Nederland komen. In 2015 heb ik een "blijf van mijn lijf" huis bezocht in India, de liefde was daar aanwezig ondanks alle ellende.

Ik heb Petra leren kennen in India, 24 jaar geleden. Wij hebben toen een prachtige reis gemaakt door India en Nepal. Wij hebben de prachtige, indrukwekkende stad Varanassi (Benares) bezocht, gelegen aan de rivier de Ganges. Onze passie is reizen en het land India heeft voor ons beide een aantrekkingskracht. Wij hebben contact gehouden en zijn vriendinnen geworden voor het leven. Ik vind het geweldig hoe Petra zich inzet voor de kinderen van India.

Het project "Chances 4 Children" zie ik helemaal zitten. Petra heeft een groot hart, ze weet waar ze mee bezig is. Ik vind het fijn en
een eer, dat ze mij wilt betrekken in het bestuur. Ik hoop dat veel mensen haar project ondersteunen, de kinderen en jongeren in India krijgen hierdoor meer kans om zich te ontwikkelen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu