Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Han Dekker

Han Dekker, penningmeester Stichting Chances 4 Children India

Evenals de andere bestuursleden van Changes for Children stel ik mijzelf ook even kort aan u voor.  

54 Jaar geleden ben ik op de wereld gekomen als Han Dekker. Samen met mijn echtgenote,  en in het verleden met onze kinderen, heb ik een aantal reizen gemaakt naar Azië. Tijdens deze reizen zagen wij de, soms erbarmelijke, omstandigheden waarin mensen wonen en kinderen opgroeien. Dit heeft mij altijd geraakt, maar daar bleef het vervolgens bij.  Net als vele anderen onder ons werd ik opgeslokt door drukke werkzaamheden, interesses , hobby’s, bestuursfuncties, sociaal leven en het gezinsleven. Helemaal niks mis mee, maar je maakt keuzes.


Zo heb ik sinds een aantal jaar samen met mijn echtgenote een eigen administratie- en HR-advieskantoor in Dedemsvaart. Daarnaast ben ik actief bij de Scouting als leider bij de Explorers, doe ik het penningmeesterschap van een aantal andere verenigingen c.q. stichtingen. En als het mooi weer is, trap ik graag mijn Motor Guzzi aan voor prachtige motortochten.

Een aantal jaar geleden kwam ik in contact met Petra. Haar enthousiasme als ze praat over haar reizen naar India en wat ze daar doet voor de mensen en kinderen werken enorm aanstekelijk. Op haar vraag of ik penningmeester wilde worden van Stichting Changes for Children kon ik geen nee zeggen. Zeker niet met de achterliggende gedachte wat ik in het verleden allemaal heb gezien in Azië. Daarbij komt natuurlijk dat je enorm wordt aangestoken door het enthousiasme van Petra, zodat het simpelweg  onmogelijk is om nee te zetten op een dergelijk verzoek.

Dan valt alles weer op zijn plek om, al ben ik een klein radar in het geheel, iets te kunnen betekenen voor kansarme jongeren, in dit geval in India.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu